Over MORE2COMM

Leuk dat je meer wilt weten over MORE2COMM!

Ik ben Annelien Besijn, oprichter en eigenaar van MORE2COMM. Ooit studeerde ik achtereenvolgens Communicatie en Journalistiek. In 2002 begon ik als freelance journalist, maar gaandeweg ging ik toch weer steeds meer communicatieklussen doen. Ik leerde het vak in de praktijk bij verschillende organisaties, zowel in de non-profit sector als in de zakelijke dienstverlening (op mijn Linkedin-profiel vind je meer over mijn achtergrond).

Ik geniet ervan om in verschillende keukens te kijken en houd van afwisseling. Inmiddels heb ik veel ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van strategische communicatie, positionering en (internal) branding, crisiscommunicatie en publiekscommunicatie. De vertaling van een organisatiestrategie naar een passend communicatieconcept is één van mijn specialiteiten, maar ik ben ook sterk op uitvoering dankzij alle jaarverslagen, persberichten, campagnes en events die ik door de jaren heen mocht maken.

Je kunt mij inhuren als communicatiestrateeg of tekstschrijver, voor een eenmalige opdracht of als je langere tijd advies en ondersteuning nodig hebt. Ik heb een breed netwerk met fantastische designers, conceptontwikkelaars, webbouwers, tekenaars, online marketeers, vertalers, filmers en eventorganisatoren.

We vormen gelegenheidsformaties als een klus daar om vraagt. MORE2COMM is daarmee een full service bureau dat jou alles uit handen kan nemen, als je dat wilt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en zou het leuk vinden je met een communicatievraagstuk te kunnen helpen. Neem contact met me op voor een persoonlijke kennismaking. Hopelijk tot snel!