Een website voor het Health & Innovation District Amsterdam Nieuw-West

In april 2021 gaf wethouder Victor Everhardt het startstein voor de ontwikkeling van het Health & Innovation District (Hid): een gebied waar allerlei grote en kleine bedrijven kunnen samenwerken aan innovatieve nieuwe producten en diensten voor gezondheid.

Ector Hoogstad Architecten heeft een Masterplan ontworpen dat inzet op een open en bruisend district waar innovaties echt de kans krijgen. Vanaf 2023 wordt er gebouwd aan de eerste fase van het Masterplan; de campus die het Hid uiteindelijk wordt. Op deze campus bieden we werkruimte aan partijen die zich focussen op de werkvelden Transfusiegeneeskunde, Hematologie, Oncologie en Immunologie.

Campusbewoners
MORE2COMM had de eer om voor het Hid een prospectus te schrijven en een website te ontwikkelen die potentiële nieuwe campusbewoners enthousiasmeert, maar ook informatief en aantrekkelijk is voor iedereen die meer wil weten over dit mooie initiatief: www.hid.amsterdam. Voor dit project werkten wij samen met vormgever Das Studio.

Opdrachtgever Anneke Grummel: “MORE2COMM levert snel, denkt echt met je (de klant) mee en werkt zeer zorgvuldig. Het was een hele prettige en professionele samenwerking met Annelien en Els en met een heel mooi en goed resultaat.