Storyline en voice-over teksten voor Dartgroup / Goedopweg

DartGroup ontwikkelde voor Goedopweg een prachtige visual identity en diverse communicatie-uitingen. MORE2COMM schreef voor een aantal animaties een storyline en de voice-over-tekst.

In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen.

Onderwijsradar
Een voorbeeld van zo’n animatie is de Onderwijsradar.
Alleen al in de stad Utrecht zijn er bijna 200.000 mensen dagelijks onderweg naar een onderwijsinstelling. Hierdoor ontstaan regelmatig verkeersopstoppingen en onveilige verkeerssituaties. Om de drukte in kaart te brengen, beter zicht te krijgen op de knelpunten en hiervoor passende oplossingen te bedenken, heeft Goedopweg de Onderwijsradar ontwikkeld. Deze online tool is te vergelijken met een buienradar en laat op vijf minuten nauwkeurig zien hoe druk het in de regio Utrecht is door reizende docenten, scholieren, studenten en medewerkers van en naar de Utrechtse onderwijsinstellingen.

MORE2COMM ontwikkelde samen met DartGroup de verhaallijn en schreef de tekst voor de voice-over. Bekijk de animatie hier. Of bekijk hier de animatie die MORE2COMM samen met DartGroup ontwikkelde voor de Bereikbaarheidsalliantie A2.